Roncs Autó Kft.

Cégünk, a Roncs Autó Kft. 1991-ben alakult meg. Fő profilunk a használt autóalkatrész kereskedelem, amely mellett bármilyen típusú gépjármű szakszerű bontásával és forgalomból történő végleges kivonásukkal is foglalkozunk. Működésünket Szegeden kezdtük meg a Móra utcában, ahol néhány száz méteres telep és egy 70m2 raktár állt rendelkezésünkre. A kezdeti idők nehézségein átlépve, munkatársaink szakértelme és szorgalma valamint becsületes munkája nagyban hozzájárult ahhoz, hogy néhány év alatt lendületes fejlődéssel a Dél-Alföldi régió meghatározó autóbontójává notte ki magát. Világossá vált számunkra, hogy ezzel a kis teleppel nem tudjuk kiszolgálni vásárlóink egyre nagyobb és szélesebb körű igényeit.
Ezért 1991 nyarán átköltöztünk a Kereskedő közbe, amely Szeged infrastruktúrájában akkoriban elmaradott környéknek számított. A következo évek fejlesztései azonban azt mutatták, hogy Szegeden szükség van egy korszerű, igényesen kialakított ipari parkra, amelynek mi is részei lehettünk. Kitartó és lelkiismeretes munkánkkal kivívtuk vásárlóink elégedettségét és bizalmát, akik közül nagyon sokan visszatéro vevőink.
A folyamatosan gyarapodó vásárlói kör és az egyre szélesebb igények szükségessé tették telepünk és szolgáltatásaink bovítését, így a folyamatos fejlesztesknek köszönhetoen egy 400m2-es raktár és egy 4500 m2-es udvari tárolót hoztunk létre. Szolgáltatásainkat kibővítettük egy autómentovel is, amellyel az ország bármely részérol el tudjuk hozni a karambolos gépjárműveket.
Az évek folyamán azonban, a növekvő forgalmunk miatt szükségessé vált hogy egy az előzőnél is nagyobb telepre költözzünk, így 2004 nyarán berendezkedtünk jelenlegi telepünkre a Kollégiumi úton. Immáron 20 000 m2-es telepen és 2000 m2-es csarnokkal szolgáljuk vásárlóink kívánságait, igényesen kialakított eladótérrel és továbbra is színvonalas kiszolgálással.
2003 áprilisában tagjai lettünk az Gépjárműbontók Országos Egyesületének (GOE), amelynek azóta cégünk egyik meghatározó tagja. Ezen egyesület segítségével folyamatosan korszerűsítjük szolgáltatásainkat az Európai Unió követelményei alapján.
Terveink között szerepel egy olyan számítógépes hálózat kialakítása, amellyel könnyebben és hatékonyabban tudjuk kiszolgálni vevőinket oly módon, hogy más autóbontókkal együttműködve segítjük egymás munkáját. Cégünk lépést tartva a fejlődéssel és tekintettel az Európai Unió szigorú előírásaira, kiemelkedően fontos feladatnak tartjuk az általunk használt technológiák során keletkezo veszélyes hulladékok begyűjtését, előkezelését és szakszerű tárolását. Cégfilozófiánk az, hogy tevékenységünk során a keletkező hulladékok minél nagyobb arányban kerüljenek újrahasznosításra és minél kisebb mértékben szennyezzék környezetüket. Így ezen hulladékok kezelését és tárolását fontos feladatnak tartjuk. Az Európai Unió környezetvédelmi előírásainak teljes mértékben megfelelő korszerű telepünk, így a régióban egyedülálló. 2005. évben a 267/2004 (IX.23.) Kormányrendelet alapján auztóbontónk hivatalosan is regisztrált bontóvá vált, így cégünk a hozzánk érkező autóroncsok forgalomból való végleges kivonását is elvégzi. Szeretnénk a jövőben egy olyan dinamikus vállalkozássá fejlődni, amely mindenben megfelel a fenntartható fejlődés és a környezetvédelmi eloírások szigorú rendszerének és Európai Uniós versenytársaival is hatékonyan fel tudja venni a versenyt.


 

 

Roncs Autó Kft. 001

Szolgáltatások

Gépjármualkatrész értékesítés
Használt alkatrészek, részegységek és kiegészítok értékesítése minden márkájú és típusú gépjármuvekhez.

Gépjármuvek forgalomból való végleges kivonása
A roncs gépjármuvek forgalomból való végleges kivonását és átvételét 2005 január elsejétol már csak a megfelelo engedélyekkel rendelkezo bontók, köztük a Roncs Autó Kft is végezheti.


Törött gépjármuvek készpénzes vétele
Törött vagy totálkáros gépjármuvek készpénzes megvásárlása, eladása.

Gépjármuvek szakszeru bontása
Minden gyártmányú és típusú gépjármu szakszeru, a környezetvédelmi eloírásoknak megfelelo bontását, ártalmatlanítását és szétszerelését vállaljuk.

Gépjármuvek beszállítása
Amennyiben a gépjármuvet nem tudja saját maga beszállítani telephelyünkre, úgy vállaljuk annak befuvarozását autómentonkkel, amit Szeged és környékén díjtalanul vállalunk, azon kívül, pedig kilométerenként 150Ft-ért szállítunk.

Roncs Autó Kft. 002

 

Írja be, az Ön indulásának a helyét és az érkezéshez a kiválasztott bontó címét, majd a program elkészíti az útvonalat. Klikk Ide!
2006 (с) Autóbontó EU. Minden jog fenntartva.