A Müller-Guttenbrunn Hulladékanyag Feldolgozó és Kereskedő Kft. (Mü-Gu Kft.)

A 100% -ban külföldi tulajdonú Mü-Gu Kft. 1989-ben alakult, a Társaság jelenlegi törzstőkéje 820 millió Ft.
Tulajdonosa az osztrák Müller-Guttenbrunn GmbH. Amstetten, amely a fém-hulladék feldolgozás és gazdálkodás terén elért ötven éves eredményeinek köszönhetően mára ausztriai piacvezetővé vált.
Cégünk 1992-ben jelent meg a magyarországi fémhulladék-feldogozói piacon, ahol 2003-ra, az évi 100.000 tonnát meghaladó értékesítési eredménnyel jelentős részesedést szereztünk. Budapesti, 27.000 m2-es telephelyünkön működésünk több mint egy évtizede során – a következetes fejlesztés, az európai környezetgazdálkodási normák követése és a környezetkultúra naprakész szemlélete révén – a magyarországi acél- és fémhulladék korszerű fogadóbázisát építettük fel.
Cégünk 1997-től rendelkezik ISO minőségbiztosítási rendszerrel.
Szolgáltatások

Autóroncs és egyéb fémhulladék, valamint elektronikai hulladék feldolgozása, forgalmazása
Önkormányzatok, ipari üzemek, autó-bontók, hulladékgyűjtő kereskedők illetve vállalkozók, és a lakosság környezet-gazdálkodási partnereként minden esetben arra törekszünk, hogy az egyéni igényekhez való rugalmas alkalmazkodás, és a korszerű logisztikai és feldolgozási technológiák alkalmazása révén partnereink a XXI. századi környezetvédelmi követelmények között is növelhessék versenyképességüket.
A 2005-től életbe lépett, a forgalomból kivonásra kerülő és autóroncsok kezelésére vonatkozó rendeletnek megfelelően, a legmagasabb szintű környezetvédelmi előírásoknak eleget téve, képesek vagyunk a szakszerű bontás és hulladékkezelés elvégzésére, továbbá telephelyünkön biztosítjuk a gépjármű tulajdonosok számára az átvételt igazoló dokumentumok kiadását (bontási átvételi igazolás).
Az Európai Unió elektronikai hulladékkezelésre vonatkozó előírásai nyomán Magyarországon is kötelezővé vált a háztartási és szórakoztató elektronikai cikkek gyártói számára, a használhatatlan, kiselejtezett elektronikai termékek begyűjtése és szakszerű újrafeldolgozásának biztosítása. A Mü-Gu Kft. biztosítja ezeknek az úgy nevezett termékdíjköteles berendezéseknek az előírásoknak megfelelő begyűjtését és kezelését, a partnerei számára kihelyezett konténerek segítségével

Mü-Gu Kft. 002

 

Mü-Gu Kft. 001

 
Napjainkra a természeti környezet és az emberi civilizáció együttélésének problémái, a környezetvédelem és környezet-gazdálkodás feladatai egyre komolyabb kihívást jelentenek nem csupán a mi szakmánk résztvevői, hanem a társadalom minden tagja számára.
Az acél- és fémhulladék feldolgozása két szempontból is stratégiai jelentőségű tevékenység egy környezetéről felelősen gondolkodó társadalomban:
A hulladék „eltüntetésének” közvetlen előnye a környezetszennyezés lokális forrásainak felszámolása. Elég, ha arra gondolunk, hogy a hazánk területén rostokló autóroncsokból évente jelentős mennyiségű környezetkárosító anyag kerül a természetbe.
A megfelelően előkészített fémhulladék alkalmassá válik az újrahasznosításra, ezáltal minden egyes feldolgozott roncs-autó vagy ipari acélhulladék egy kicsi, ám határozott lépés a természeti erőforrások kizsákmányolásától a tudatos környezet-gazdálkodás felé.
Cégünk – a mellett, hogy évről-évre növekvő hatékonysággal látja el az említett alapfeladatokat – részt kíván vállalni abban, hogy környezetünk jövőjének érdekében a magyar társadalom szereplői partnerként összefogva közös stratégiákat alakíthassanak ki, s hogy egymást erősítve fejleszthessük környezettudatos szemléletünket.
Úgy véljük, közös jövő érdekében vállalt küldetés részesei vagyunk, ahol a tét gyermekeink életének minősége, ezért meggyőződésünk, hogy a kisebb és a nagyobb lépéseknek egyaránt jelentőségük van.
Partnerek vagyunk a jövő alakításában, környezetünk megóvásának és önmagunk környezettudatosságának fejlesztésében.
Üzleti filozófiánkat és társadalmi felelősségvállalásunkat fejezi ki cégünk szlogenje:
Mü-Gu Kft. - környezetünk partnere…


 
Írja be, az Ön indulásának a helyét és az érkezéshez a kiválasztott bontó címét, majd a program elkészíti az útvonalat. Klikk Ide!
2006 (с) Autóbontó EU. Minden jog fenntartva.